Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2014: Vesimiehen ajan tuleva ilo

Vesimiehen ajan tuleva ilo

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiset katsovat takaisin tähän aikaan, he tulevat epäuskoisina ihmettelemään niitä julmuuksia ja sitä kärsimystä, jota he ovat niin pitkään sietäneet. Jotkut tulevat syyttämään ja vaatimaan rangaistuksia sekä tilien tasaamista. Ihmiset tulevat huomaamaan, että Maitreya tulee neuvomaan toisin. Oikeudenmukaisuus, aivan kuten jakaminen ja vapaus, on pyhää, Hän tulee lausumaan. Kosto ei ole Hänen tiensä ja se johtaisi ihmiset vain takaisin menneeseen.

Kun ihmiset oivaltavat tämän, he tulevat luopumaan kostonkaipuustaan ja Maitreyan sekä Hänen Mestareiden ryhmänsä inspiroimina, he tulevat tarttumaan muutoksen valtaisaan urakkaan innolla.

Tietysti tarvittavat muutokset ovat valtaisia ja niissäkin on kiireellisyysjärjestyksensä. Ne miljoonat, jotka nyt näkevät nälkää ja ne jotka elävät orjuudessa sekä ne jotka ovat sotien kodeistaan karkottamia tulevat ensimmäisinä saamaan vapautuksen kärsimyksistään. Jakamisen periaate, se jonka pyhän oikeudenmukaisuuden harteilla tämän planeetan tulevaisuus lepää, tulee olemaan etusijalla. Kun ihmiset listaavat näitä saavutuksiaan, he tulevat surullisena ihmettelemään, miksi jakamisen periaatteen ottaminen sydämensä asiaksi kesti niin kauan.

Näin ihmiset tulevat kasvamaan ryhdissään, samalla kun he pohtivat entisiä erheitään uusien saavutustensa valossa. Näin päättäväisyys muokata uusi maailma nopeasti kaikkoavasta menneestä tulee nopeutumaan.

Mestarit tulevat inspiroimaan uutta lähestymistapaa elämiseen. Sellaiseen josta kaikki voivat olla osallisina ja jota kaikki voivat toisilleen jakaa. Kasvava veljeyden tunne ja yhteistyön tunne tulee tuomaan uudenlaisen ilon heidän toimiinsa. Kun aikaa kuluu, tämä uusi asenne työntekoon ja toisiin tulee olemaan sen kunnian johtotähti, jonka Vesimiehen aika tuo.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun