Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2019: Tulevaisuuden avain

Tulevaisuuden avain

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Surulla seuraamme ihmisen jatkettuja ponnisteluita ratkaista ongelmansa menneisyyden toimintatavoin. Nämä ongelmat ovat moninaisia ja ne liittyvät yhtä lailla niin tulevaan, kuin nykyisyyteenkin. Pääosin ne ovat menneisyyden jäänteitä ja ne muodostavat raskaan taakan kukoistaville yhteiskunnille tänään. Eksyneenä kiivaisiin markkinakamppailuihinsa, hallitukset kaikkialla kokeilevat kaikkia vakiotapoja saavuttaa turvaa ja vahvuutta, kehitystä ja innovaatiota sekä stabiiliutta muutosten keskellä. Se on mahdoton tehtävä. On vain yksi vastaus kaikkiin heidän huoliinsa, yksi ratkaisu kaikkiin heidän ongelmiinsa, ja siltikään kukaan, tähän mennessä, ei ole yrittänyt kuiskata tuota sanaa, joka yhdellä iskulla vapauttaisi heidät ja maailman. Sanaa, joka yhdellä iskulla, saattaisi tämän maailman oikeudenmukaisuuden ja totuuden aikakauteen. Kaikukoon tuo sana, osoittakoon tuo sana uuden sivilisaation ja uuden yhteiskunnan. Kuultakoon tuo sana kaikkialla ja ihminen vastatkoon siihen.

Tuo sana on oikeudenmukaisuuden ääni. Se on totuuden ääni. Tuo sana saattaa kaikki ihmiset yhteen ja rakentaa ihmisten veljeskunnan. Tuo sana asettuu kevyesti sydämiin, tuoden kaikille iloa. Tuo sana on viisas, antelias ja täynnä rakkautta. Tuo sana on jakaminen, tulevaisuuden avain.

Jakaminen on ratkaisu kaikkiin ihmisten ongelmiin. Jakaminen on toinen sana pyhyydelle. Jakaminen saattaa alkuun korkeimman, mitä ihminen voi saavuttaa, sillä se avaa oven luottamukseen. Jakaminen tulee johtamaan ihmiset Jumalan jalkojen juurelle.

Kun ihmiset oppivat jakamaan, he tulevat tietämään elämän tarkoituksen. Kun ihmiset jakavat, he tulevat kokemaan ylevyyttä ja tulevat rakastamaan sitä mitä tekevät. Jakaminen tulee tekemään ihmisestä kokonaisen. Jakaminen tulee tekemään ihmisistä Yhtä. Jakamisen periaatteella ei ole loppua. Se tulee osoittautumaan ihmisten pelastukseksi.

Kun ihmiset näkevät Maitreyan, he tulevat kuulemaan nämä totuuden sanat. He tulevat kuuntelemaan Hänen vakuutuksensa apposen avoimin sydämin ja, niihin reagoiden, he tulevat vaatimaan tyrannian sekä epäoikeudenmukaisuuden loppumista. He tulevat kokoontumaan Hänen ympärilleen ja Hän tulee olemaan heidän puhemiehensä. Pian, ihmiset tulevat näkemään Hänen kasvonsa. Pian, Hän tulee esittämään ajatuksensa maailmalle ja saattelemaan pois vanhan ajan.

Hän on ihmisten lähellä nyt. Häntä ei voi kiistää. Hänen rakkautensa täyttää kaikki tasot ja tuo muutoksen näkyviin.

Harkitkaa tätä: ilman Maitreyan apua ihminen on tuhoon tuomittu. Hartaudella me odotamme ihmisen vastausta.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2019.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun