Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7–8/2009: Paljastuksen aika

Paljastuksen aika

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Vuosien ajan monien maiden kansat ovat enemmän tai vähemmän kuuliaisesti noudattaneet lainsäätäjiensä, poliitikkojensa, komentoja. Tämä on laajasti ottaen ollut käytäntö riippumatta siitä, onko vallassa oleva järjestelmä demokraattinen vaiko jokin muu. Tämä alkaa nyt muuttua. Monissa maissa ihmiset osoittavat mieltään ja vaativat muutosta, ja hiljaisesta epäsuotuisien lakien hyväksynnästä ei ole tietoakaan. Poikkeuksen sääntöön muodostavat tiukan sotilasvallan alla olevat maat, mutta muualla aina vain enenevässä määrin ihmiset vaativat kuulemistaan ja sitä, että heidän tarpeensa tyydytetään ja huonot lait korjataan. Samalla kun Vesimiehen hyvää tekevät vaikutukset kasvavat voimassaan, tämä kasvava ihmisten voima tulee moninkertaistumaan ja siitä tulee väkevin ääni päällä Maan. Niin selkeästi näin on, jo nyt, että kaikenlaiset hallinnot joutuvat ottavaan ihmisten hyvinvointia koskevissa laeissa huomioon ihmisten reaktiot niihin. Ja aina vain vaikeammaksi hallinnoille tulee asian johtaminen perinteisiä vallan jakolinjoja noudattaen. Paljon hallintotyöstä on salailevaa ja epäselvää ja paljon tapahtuu ”kulisseissa”, joista ihmiset eivät ole kuulleetkaan, mutta ainakin niin sanotuissa ”demokraattisissa” maissa, hallinnot ovat yleisesti ottaen tarkkoja, jotteivät herättäisi ihmisten raivoa ja tyytymättömyyttä.

Pääalue
On yksi pääalue, missä näin ei kuitenkaan ole. Yli 60 vuoden ajan hallitukset kautta maailman ovat salanneet kansalta ”UFOjen” eli ”lentävien lautasten” todellisuuden Lisäksi, ne ovat kaikin käytettävissä olevin keinoin, pyrkineet halveksimaan näiden vierailevien vieraiden alusten matkustajia Maan asukkaille tuhoisina ja haitallisina, ”alieneina”. Pitääkseen asujaimistonsa hallinnassaan ja välttääkseen ”paniikkia”, ne ovat kieltäneet satojen tuhansien älykkäiden ja avomielisten kansalaistensa kokemukset. Ne ovat näin toimiessaan luoneet äärimmäisen myytin: ”lentäviä lautasia ei ole olemassakaan, mutta ne ovat vaarallisia ja äärimmäisen omaneduntavoittelevia ihmisiä kohtaan!” Samaten ne ovat opettaneet ihmiset halveksumaan ajatustakin siitä, että viljapeltokuviot olisivat juonne avaruudesta. Ja kuitenkin kaikilla hallituksilla on hallussaan kiistatonta todistusaineistoa näiden aurinkokuntamme sisarplaneettojen rohkeiden ja vaarattomien vierailijoiden olemassaolosta, heidän luovuudestaan ja heidän ylivoimaisesta teknologiastaan. Ihmisten syvä tietämättömyys aineen olomuodon hienommista tasoista on mahdollistanut maailman suurten hallitusten ylläpitää tätä hämäystä näinkin pitkään.

Paljastus
Viimeinkin paljastuksen aika on koittanut, sillä enää hallitusten eri virastot eivät salaa totuutta Maan ihmisiltä: heidän veljeyttään aurinkokuntamme kaukaisten planeettojen kanssa. Jo nyt Maitreyan tulon ilmoittava ”tähdenkaltainen kirkkaanloistava valonlähde” osoittaa ihmisille kaikkialla, että vuosien ajan heidän hallituksensa ovat huiputtaneet heitä. Voitte olla huoletta siitä, että Maitreya tulee kertomaan totuuden suhteestamme muihin planeettoihin ja siitä yhteistyöstä, joka jo pitkään on vallinnut välillämme. On toden totta paljastuksen aika.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2009.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun