Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2003: Odottava maailma

Odottava maailma

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Maapallo kerää itseään amerikkalaisten ja brittijoukkojen hiljattain tapahtuneesta Irakin valtaamisen vaikutuksista. Näennäisesti lyhyt ja kapea-alainen sota on harvoin aiheuttanut näin paljon itsetutkiskelua ja sydänsurua, tai yhtä paljon seurannaisvaikutuksia. Todellakin, harvoin on vastaavaa kevytmielisyyttä nähty ja harvoin vastustettu maailman kansojen enemmistön toimesta. Syyskuun 11, 2001 tapahtumat ovat avanneet Yhdysvaltain hallinnolle kauhistuttavan mahdollisuuden vääryydellä itselleen edustaa näennäinen moraalinen oikeutus toimilleen toteuttaa ja kohdistaa julmia roistomaisia tekojaan valittuihin kohteisiinsa naamioituneena terrorismin vastaiseksi taisteluksi.

Ääni

Sota on käynnissä, mahdollisesti jo ohi, mutta järjen ja sydämen ihmiset ovat löytäneet äänensä ja tavan tulla kuulluksi. Vihdoin, pitkän pitkän ajan jälkeen ihmiset alkavat tuntea valtansa ja oikeutensa puhua sekä vaikuttaa ja muokata omaa kohtaloaan.

Tämän teennäisen ja turhan sodan kaaoksen ja kurjuuden keskeltä tulee nousemaan sellaisia muutoksia, joita sen aiheuttajat eivät olisi voineet kuvitella.

He ovat sivuuttaneet koolle kerääntyneiden kansojen yhteisen tahdon, luullen sen viisautta peloksi ja sen varovaisuutta pelkuruudeksi. He ovat käyttäneet menneisyyden tapoja ja tulevat huomaamaan niiden toimimattomuuden tulevina aikoina. Ylimielisyydessään ja vallanhimossaan he ovat kurkottaneet liian ylös ja kääntäneet maailman kansat itseään vastaan. Heidän kevytmielisyytensä on herättänyt ihmiskunnan nousemaan puolustukseen, vastustamaan näiden vallanriistoa.

Vahinko

Kun ihmiset kerääntyvät tarkastelemaan tämän yksipuolisen ja hölmön teon vaikutuksia kansainvälisille suhteille, paljon turhautumista aiheuttavaa tulee löytymään. Monen vuoden tarkka kasvattaminen ja hidas luottamuksen luominen on nollattu. Syvä epäilyksen, epäluottamuksen ja pelon tunne väijyy maailman diplomaattisilla väylillä. Monet johtavista kansoista kokevat, että yksi niistä – mahtavin yksilö – on täysin vallaton ja että vanhat sopimukset on rikottu ja nyt niiden on katsottava muuanne entisen liiton ja turvallisuuden rakentamiseksi. Amerikan ennakoiva asenne, sen huonosti verhottu imperialismi, on eristänyt tuon mahtavan kansan totuudesta ja kansojen yhteisöstä, jonka johtajat suruissaan pyörittelevät päitään, vakavana tulevaisuutta miettiessään.

Sielu

Maailma odottaa amerikkalaisen sielun esilletuloa. Sen sielun, mikä kauan sitten synnytti Marshall Plan -avustusohjelman. Maailma odottaa myös Maitreyan julkituloa näyttämään ihmisille tie. Maitreyan opetukset tulevat kutsumaan ja herättämään Yhdysvaltain idealistisen sielun ja kääntämään sen parhaat kansalaiset kohti valoa, joka heillä aina on ollut sydämissään. He tulevat saavuttamaan sopusoinnun maailman veljiensä ja sisartensa kanssa ja yhdessä, Maitreyan inspiroimina, he tulevat tuomaan oikeudenmukaisuuden, ja siksi rauhan, odottavaan maailmaan.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2003.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun