Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7-8/2018: Pysyvä valintatilanne

Pysyvä valintatilanne

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ihmiskunnan suuren päätöksen aika on jo melkein ovella. Jopa itse Mestarit odottavat innokkaina tuota ratkaisevaa hetkeä. Ihmisjoukkojen keskuudessa on vain vähän niitä, jotka ymmärtävät tämän ajanjakson ja tuon ihmisten valinnan merkityksellisyyden: joko syöksyä piittaamattomina ja päätä pahkaa kohti katastrofia; tai uudelleenjärjestäytyä ja pyhittää kaikkien ihmisten elämä vapaudella ja oikeudenmukaisuudella.

Kyseessä on tietenkin pysyvä valintatilanne, joka on nyt polttopisteessä, kuin ei koskaan ennen. Koskaan aiemmin ei näin paljon ole ollut vaakalaudalla ihmisten valinnan oikeellisuuden suhteen, sillä tänä päivänä on ihmisten käsissä pitelemättömän tuhovoiman omaava ase. Suuri on siitä syystä tarve maltilliselle ja harkitulle ajattelulle.

Mahdollistaakseen ihmisten ymmärtää tekojensa seuraukset, on Maitreya valmiina astumaan julkisuuteen. Hän tulee lisäämään oman vakuuttavan viisautensa vaatimukseen tervejärkisyydestä ja rauhasta. Hän tulee inspiroimaan ja opettamaan. Kasvavin joukoin tulevat ihmiset jäljittelemään Hänen tekojaan ja käytöstään ja aikanaan tulee maailma seuraamaan Hänen viisaita suosituksiaan ja palauttamaan ihmisille heidän synnyinoikeutensa rauhaan. Näin tulee olemaan. Näin tulee Maitreya täyttämään lupauksensa ja velvollisuutensa ihmiskuntaa kohtaan.

Kärsimättöminä odottavat monet tuota aikaa, ymmärtäen vain vähän niistä tekijöistä, kosmisista ja muista, jotka Maitreyan täytyy saada tasapainoon täyttääkseen lain. Mitään sellaista ei voida tehdä, joka rikkoisi ihmisten vapaata tahtoa; vain ja ainoastaan Laki, sekä ymmärrys tästä ajasta, voivat vaikuttaa Maitreyan valintaan Hänen julkisen ilmentymisensä hetkestä. Yhdestä asiasta voitte olla varmoja: Maitreya tule sallimaan hetkenkään viivästystä, joka tulisi muuten lykkäämään Hänen avoimen tehtävänsä alkua. Hän yksin on tuon hetken päättävä. Odottakaa ja luottakaa Hänen harkintaansa.

Tuo päätös lepää ihmisille tuntemattoman tietämyksen varassa. Vain kosminen ymmärrys voi mahdollistaa sen oikeanlaisen arvioinnin. Siitäkin huolimatta täytyy Maitreyan tehdä painavia päätöksiä hataran ja muuttuvan tiedon pohjalta. Tarpeellisen ja mahdollisen välinen raja on todellakin kuin veteen piirretty viiva.

Luottakaa siis Rakkauden Herran toimintaan käytännössä. Älkää turhautuko Hänen ilmentymisensä näennäisestä viivästymisestä – kaikenkattavassa Nyt-hetkessä ei mitään sellaista viivästystä ole olemassa.

Ennen pitkää tulee Ihmisen Poika ottamaan oikeudenmukaisen paikkansa ihmiskunnan Opettajana. Riemuisesti ja auliisti tulee suurin osa ihmisistä seuraamaan Hänen neuvojaan ja ottamaan omakseen Hänen opetuksensa. Askel kiitolliselta askeleelta, tulevat he laittamaan alulleen tulevaisuuden rakenteet ja kasvavalla vauhdilla tulevat vanhat erehdykset häviämään näköpiiristä, unohdettuina ja anteeksiannettuina. Näin tulee olemaan. Näin tulee Suuri Herra ja ihmisten johtaja täyttämään kohtalonsa, ja näin tulee ihmiskunta tuntemaan todellisen ilon.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2018.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun