Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2012: Nuoret ohjaimissa

Nuoret ohjaimissa

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tämä vuosi, 2012, on suuren tärkeyden vuosi. On aivan olennaista, että Arabikevään ja sen maailmanlaajuisten jälkivaikutusten liikevoima ei hukkaannu. Ihmisten ääni, joka on niin voimakas ja itsevarma nyt, on saatava edelleen kaikumaan kautta maailman, vahvistamaan, että jakamisen ja oikeudenmukaisuuden polku on ainut tie luomaan luottamusta ja turvallisempi maailma aivan kaikille. Lääke ihmisten vaikeuksiin on niin yksinkertainen ja niin helppo aikaansaada ja siltikin niin vaikea monen ymmärtää. Ihmisten on ymmärrettävä, että jokaista muuta tapaa on kokeiltu ja jokainen muu tapa on epäonnistunut ja väistämättä johtanut sotaan.

Tänään, olkoon tämä kaikille selvää, seuraava suursota olisi atomisota, joka tuhoaisi kertakaikkisesti kaiken elämän Maasta. Tänään on myös voimia, jotka suunnittelevat miten parhaiten selvitä sellaisesta tuhosta. Kaikki se on turhaa. Mitä ihmiskunta voi tehdä ja mitä ihmiskunnan tulisi tehdä?

Yleisesti ottaen tämän päivän hallitukset ovat vanhusten organisaatioita. Vanhusten, jotka eivät tunne muuta tapaa hallita ja työskennellä, kuin heidän oman nuoruutensa mallit, siis menneen mallit. Heillä on vain heikko ymmärrys miksi heidän tapansa eivät enää toimi. He eivät tiedä mitään niistä uusista energioista ja virikkeistä, jotka virtaavat maailmassa tänä päivänä. Ja he ovat äimistyneitä sekä pettyneitä kyvyttömyydestään hallita tapahtumain kulkua.

Nuorten ääni
Yleisesti ottaen, tänä päivänä, Ihmisten ääni on nuorten ääni. Hallitukset ja niille alisteinen media laaja-alaisesti ylenkatsovat nuorten pyrkimyksiä sekä sanomisiä tai pilkkaavat niitä. Ja siltikin, juuri nuorilla on vastaukset, juuri nuoret ymmärtävät, että ihmiskunta on yhtä ja juuri he vaativat oikeudenmukaisuutta, reiluutta ja jakamista sekä sotimisen loppua. Sellaisten nuorten ääntä ei kauaa voi hiljentää eikä sitä kauaa voida enää jättää huomiotta. Ihmisten ääni, niin nuorten kuin iäkkäidenkin, tulee hukuttamaan rahamiesten voihkinnan ja se tulee johtamaan ihmiset uuteen aamunkoittoon. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2012.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun