Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2011: Ihmisen ääni kuullaan

Ihmisen ääni kuullaan

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kahdeksantoista merkitsevän päivän ajan aivan hiljattain, maailman huomio oli kohdistunut yhteen aukioon yhteen ikivanhaan kaupunkiin. Tuhansittain ja kymmentuhansittain Kairon asukkaat, nuoret ja vanhat ja todella nuoret, rohkeasti kävelivät ohi panssarivaunujen ja vesitykkien ja oppivat hyvin nopeasti kyynelkaasuhyökkäyksen keskellä hengittämisen tekniikan. Rauhallisessa veljeydessä Kairon asukkaat valtasivat ja pitivät aukionsa, lisäten nimen Tahrir Egyptin kunniakkaan historian monumentteihin.

Kahdeksantoista päivän ajan he vastustivat poliiseja ja vanhan sekä korruptoituneen hallinnon edusmiehiä, yhtenäisellä sekä rauhanomaisella ja varmalla äänellä muutosta vaatien. Vaatien oikeudenmukaisuutta, työtä, vapautta ja lainvoimaa. Muslimit joukossa rukoilivat säädettyinä aikoina samalla kun toiset pitivät vahtia, suojaten heitä hyökkäyksiltä. Veljeys kukoisti ja erityislaatuinen henkinen voima oli käsinkosketeltavissa aukiolla ja koko kaupungissa.

Mistä se tuli? Joka päivä, 18 päivän ajan, Maitreya vietti useita tunteja Kairossa, pääasiallisesti aukiolla. Monissa eri asuissa, Hän työskenteli ihmisten parissa, lohduttaen haavoittuneita ja niitä monia marttyyreitä, jotka antoivat henkensä vapaudelle ja oikeudenmukaisuudelle. Suuri Herra kannusti, ohjasi ja siunasi heidät heidän rohkeudestaan ja kestävyydestään, ja syvä rakkauden ja ykseyden tunne täytti kaikkien ihmiseten sydämet sekä mielet. Ulkomaalaiset toimittajat olivat äimistyneitä siitä ilosta, jota nuo nuoret ja vanhat, rikkaat sekä köyhät ja lamaantuneet sekä urheat kansalaiset kaikki niin avoimesti osoittivat. Maitreyan rakkaudessa ja energioissa kylpien he kaikki olivat uudestisyntyneitä.

Despootit
Lähistöllä despootit ja ”vahvat miehet” katselivat näitä päivittäisiä näkymiä kauhulla ja epäuskolla tv:stä, odottaen väkevää ja varmaa vastaiskua vanhalta hallinnolta lopettamaan tämä hulluus. Tämä hulluus oli uuden ajan ääni, oikeudenmukaisuuden ajan sekä jakamisen ajan, vapauden ja rakkauden ajan ääni.

Se oli ihmisten ääni ja ihmiset ovat heränneet ykseyteensä ja voimaansa. Vanhoille despooteille tarun loppu on kirjoitettu.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun