Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2013: Ihmiskunnan historiallinen valinta

Ihmiskunnan historiallinen valinta

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aika jolloin ihmisten on tehtävä historiallinen päätöksensä on koittanut. Pian ihmiset tulevat ymmärtämään, että heidän on tehtävä historiallinen valinta. Valinta, joka tulee määräämään jokaisen miehen, naisen ja lapsen – itse asiassa jokaisen elävän olennon Maan päällä – tulevaisuuden. Valinta on tehtävä Maa-planeetan iäti kasvavan sekä laajenevan luovuuden välillä ja planeettakotimme katastrofaalisen tuhon kaikelle ihmisten ja alempien luomakuntien elämälle välillä.

Valitettavasti ihminen on löytänyt ja valjastanut sotakäyttöön sen hirveän voiman salaisuuden, joka on piilossa atomin ytimessä. Kun ihminen on niin jakautunut kilpailun, ahneuden ja vallanhimon takia, vahingossa tai tahallisesti tapahtuvan tuhon vaara on aina läsnä. Ihmisen on siksi löydettävä turvallisempi tapa elää.

Niin voimakas on tänä päivänä yksittäisten ihmisten ja valtioiden yksilöllisyys ja niin jakautuneiksi he ovat tulleet kamppailussaan elämästä, että he ovat kadottaneet elämänsä suunnan ja selvitäkseen heidän on se pian taas löydettävä. Siispä Suuret, Vanhemmat veljenne, ovat pyrkineet osoittamaan ainoan tien rauhaan. Vain jakaminen ja oikeudenmukaisuus, Me sanomme, tulee tuomaan muassaan sen rauhan, jota sydämessään kaikki ihmiset kaipaavat. Niin yksinkertainen on suosituksemme, mutta tähän asti, vaikea ihmiskunnan ymmärtää. Ihmisillä on pyhä vapaa tahto ja ovat oman onnensa seppiä. Valitkaa, Me neuvomme, jakamisen ja oikeudenmukaisuuden polku, sillä ne ovat veljeyden vaatteet, ilman joita ihminen ei ole täysi ihminen.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun