Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2006: Näkymätön vaara

Näkymätön vaara

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jos ihmiset saattaisivat nähdä maailman tilan sellaisena, kuin me, Mestarit, sen näemme, he tulisivat olemaan ällistyneitä, ällikälle lyötyjä ja peloissaan, kaikkea yhdellä kertaa. Niin etääntynyt on ihmisen näkemys Maan todellisesta tilasta ja niin vajavainen on ihmisen näkemys tulevaisuuden vaihtoehdoista, että ilman apua ihminen joutuisi katselemaan planeettakotinsa surkastumisen ja kuoleman.

Tilanteen ollessa näin, Maa-planeetta on surullisessa ja vaarallisessa tilassa, jokaisen päivän viedessä sitä lähemmäs kohti kriittistä. Monet ovat varoittaneet globaalista lämpenemisestä ja monia näkökohtia on esitetty, mutta jopa uhkaavimmat ennustukset jäävät vajaaksi maailmaa tänään uhkaavasta hävityksestä. Vain harvat näkevät uhan välittömyyden ja tarvittavien vastatoimien kiireen.

Niin suuri kuin globaalin lämpenemisen uhka onkin, tänään se ei siltikään, valitettavasti, ole suurin ja vaarallisin ihmistä uhkaavista vaaroista. Jospa ihminen vain tietäisi, että menossa on ihmisten ja alempien luomakuntien tasaisesti paheneva myrkyttyminen. Myrkyllisyys, kaikenlaisten ja kaikkien elämänalojen saasteiden uhka on suurin ihmisille, eläimille ja itselleen planeetalle. Nuo kaikki ovat omalla tavallaan sairaita ja kaikki ovat saastuneita.

Surullinen tarina

Ihmisille tuntematon, mutta meille ilmeinen, on tämän surullisen tarinan suurin vahingon aiheuttaja ihmisille ja planeetalle: ydinsäteily. Ihmiset ovat joutuneet pahasti harhaan tämän vaarallisen energian lähteen kehittämisessä. Ahneuden ja valtavien voittojen valheellisten toiveiden ohjaamina ihmiset ovat keskittäneet kokeensa tämän vaarallisimman ihmisen koskaan keksimän energialähteen ”taltuttamiseen”, ja siinä samalla unohtaen atomin energian täysin turvallisen hyödyntämisen vaihtoehdon. Atomin fuusio, kylmä ja haitaton, voisi olla ihmisten saatavilla yksinkertaisesti veden isotoopista, jota on kaikkialla saatavilla merissä, järvissä sekä joissa ja jokaisessa sateessa.

Ihmisten on lopetettava ”kuoleman kanssa leikkiminen”. Atomien fissio on seurausta atomipommeista, jotka tuhosivat Hiroshiman ja Nagasakin; jotka laukesivat Chernobylissa ja jotka aiheuttavat hiljaista kuolemaa sekä sairautta tänään. Se on ”se mikä on siellä missä sen ei tule olla” ja josta ihmisen on luovuttava, mikäli hän mielii menestyä tulevaisuudessakin.

Luottavaiset

Maan tiedemiehet ovat luottavaisia, että todellakin ovat kesyttäneet hirviön ja osaavat pitää sen hallinnassa. He eivät oivalla, että heidän mittarinsa ovat karkeita todellakin, että he mittaavat vain ydinsäteilyn alempia aspekteja ja että tiheän fyysisen tason yläpuolella on hienojakoisempia tasoja, jotka ovat terveydelle sekä kaikkien hyvinvoinnille paljon vaarallisempia tasoja. Ilman planeetanulkoisten veljiemme väsymätöntä uurastamista tämän näkymättömän vaaran lieventämisessä, karman sallimissa puitteissa, surkea tilamme olisi toden totta vaarallinen. Ihmiskunta, herätkää!

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun