Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 1–2/2016: Tervetuloa uuteen aikaan

Tervetuloa uuteen aikaan

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Tervetuloa. Tervetuloa uuteen aikaan, yhtenäisyyden aikaan. Monet tänä päivänä pelkäävät uuden ajan saapumista, mutta he katsokoot tarkoin silmin sitä mitä tapahtuu ja tulevat huomaamaan joidenkin kaikkein kyvykkäimpien muutoksen tekijöiden yhteen tulemisen.

Tällä hetkellä maailmassa on ryhmä viisaita yksilöitä, jotka osoittavat ihmiskunnalle uuden asiaintilan. Muiden muassa paavi Franciscus on ainutlaatuinen ihmisten ihanteiden ilmenemä ja seurakuntansa saatavilla. Myös Dalai Lama näyttelee suurta osaa edustamansa kansan edustajana.

Milloinkaan aiemmin ei tällaista lahjakkaiden edustajien ryhmää ole koottu samanaikaisesti yhteen osoittamaan ihmiskunnalle, että kaikki on hyvin ja että ihmisillä kaikkialla on enää vain lyhyt odotus nähdä toiveidensa täyttymys. He ovat siunaus jokaiselle kuluvalle päivälle ja suovat rakkautensa ihmisten sydämiin kaikkialla.

Rakastakaa myös te heitä Hänen nimissä joka tulee. Muuttakaa pelkonne rakastavaksi odotukseksi ja odottaakaa uutta aikaa siinä autuudessa, joka on oikeutetusti teidän. Ei kestä enää pitkään, ei lainkaan pitkään, ennen kuin näette Hänen kasvojensa ihmeen, ja kunnes tiedätte sen ilon, jonka Hänen läsnäolonsä tuo sekä tiedätte Hänen rakkautensa kaikkia kohtaan. Silloin te tulette tietämään miksi te olette syntyneet tähän erityiseen aikaan.

Jumala siunatkoon teitä ja ikuisesti karkottakoon pelkonne.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 2016.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun