Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2009: Ihmiset tulevat vastaamaan kutsuun

Ihmiset tulevat vastaamaan kutsuun

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aikojen alusta alkaen ihminen on kysellyt itseltään kysymystä: miksi minä olen täällä, mikä elämän tarkoitus on? Monien uskontojen opetuksista ja menneiden aikojen pyhien miesten opeista huolimatta, useimmat ihmiset ovat hämillään ja epävarmoja siitä, onko ”elämäksi” kutsumallamme toden totta mitään tarkoitusta, ja pohtivat yhtä lailla mikä, jos mikään, kokemus odottaa meitä ”kuoleman” jälkeen.

Tänä tulevana aikana vastaus näihin kauan vaivanneisiin ja eläneisiin pelkoihin ja huoliin tulee olemaan yleistä tietoa kaikille. Tämä tulee pitkälti olemaan sen ansiota, että Maitreya ja Hänen ryhmänsä Mestareita tulevat olemaan julkisuudessa. Teidän Vanhemmat Veljenne tulevat siten stimuloimaan ihmisten tietoisuutta ja tulevat siten esimerkkinsä kautta osoittamaan opetuksensa sisällön, että suhteellisen lyhyessä ajassa tulee tapahtumaan valtavan luokan herääminen. Miljoonien osalta tulee menneen pelko ja epäilys olemaan poissa. Ihmiset tulevat varmasti tietämään, että he ovat, aivan jokainen, osallisena suuressa löytämisen seikkailussa, joka tulee johtamaan heidät, aikanaan, täydellisyyteen, jollaisesta ei aiemmin ole osattu edes unelmoida. Senlaatuinen tarkoituksen ja merkityksen tunne tulee korvaamaan nykyisen kuivakkaan ja pelokkaan epäilyksen, että selittämätön luovuuden ja muutoksen aikakausi tulee kukoistamaan ja kasvamaan. Näin tulee olemaan, ja täten ihmiset tulevat heräämään kohtaloonsa pyhän esimerkkeinä. Kaikki ihmiset ovat pyhiä, mutta kaikki eivät tiedä näin olevan. Aina vain enenevässä määrin ihmiset tulevat oivaltamaan tämän totuuden ja tulevat siten muuttamaan maailman ympärillään.

Mestarit valmistautuvat julkiseen huomioonsa ja työhönsä. Heidän olemassaolonsa tulee aikaansaamaan luottamuksen siitä, että sosiaalisen elämämme muutokset ovat oikeansuuntaiset ja että ne ovat olleet tarpeen jo pitkään. Tarkoitus on, että Mestarit ja ihmiset tulisivat yhdessä työskentelemään aivan kaikilla elämän alueilla ja siten nopeuttaisivat tarvittavia muutoksia.

Ensimmäinen tarve on, että sota kertakaikkisesti, iäksi, kokonaan, lakkautetaan. Tämä vaatii sellaisen luottamuksen määrän, jota ei maailmassa vielä ole nähty. Vain jakaminen, tullaan huomaamaan, tulee tuottamaan tarvittavan luottamuksen ja siten tarvittavan oikeudenmukaisuuden kautta maailman. Ennen kuin oikeudenmukaisuus on valloillaan, rauha ei koskaan voi olla todellista. Askel kerrallaan ihmiset tulevat oivaltamaan tämän johdonmukaisuuden. He tulevat ymmärtämään, ettei ole vaihtoehtoa. Mikäli ihmiset mielivät elää ja menestyä, heidän on luovuttava sodasta ja epäoikeudenmukaisuudesta. Kykenevätkö ihmiset vastaamaan huutoon? Ihmiset ovat kohdanneet ja voittaneet monia vaikeuksia pitkällä Maan päällä olonsa taipaleella. Tänä päivänä, Maitreyan ja Hänen Ryhmänsä ohjaamina, he tulevat inspiroitumaan toimimaan oman etunsa mukaisesti ja vastaamaan oikeudenmukaisuuden sekä jakamisen kutsuun.

Monet ovat ne äänet menneestä, jotka tulevat vaatimaan varovaisuutta ja odottamista, mutta kun ihmiset kuulevat Maitreyan äänen kiirivän sydämissään, he tulevat syttymään tuliseen oikeudenmukaisuuden, rauhan ja jakamisen sekä oikeanlaisten ihmissuhteiden ja rakkauden kaipuuseen.

Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2009.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun