Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2006: Yhtenäisyys moninaisuudessa

Yhtenäisyys moninaisuudessa

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kautta vuosisatojen ihmiset ovat omaksuneet monia erilaisia hallinnon malleja, kaikkein despoottisimmasta aina kaikkein tasa-arvoisimpaan. Tänä päivänä useimmat maat ovat valinneet demokraattisen mallin, siis sellaisen, jossa äänestyksen tuloksella valitaan jostain poliittisesta puolueesta edustajat. Oletuksena on, että käytetty äänestysjärjestelmä on oikeudenmukainen, rehellinen ja vapaa väärinkäytöksistä sekä petoksista.

Valitettavasti, kuten lähihistoria osoittaa, näin ei usein kuitenkaan ole, edes niissä maissa, jotka antavat suurta arvoa vaalijärjestelmänsä moitteettomuudelle. Harhautus sekä selkään puukottaminen rehottavat ja ihmiset sekä ryhmittymät tuodaan valtaan poliittisin kepulikonstein ja viekkaudella.

Autoritäärisempiä ovat ne yksipuoluevaltiot, joissa päätökset tehdään armeijan sekä poliisin tukeman ”voimakkaiden miesten” komitean voimin. Ihmisillä on vain vähän sananvaltaa niihin lakeihin, jotka heitä hallitsevat ja, vielä, he eivät koe tarvetta ottaa omakseen näitä oikeuksia.

Jotkut maat ovat julmien vallannälkäisten ja vallan tuoman omaisuuden nälkäisten despoottien kourissa. Joitakin hallitsevat harhaiset kiihkoilijat, jotka ovat varmoja että he itse ja seuraajansa ovat Jumalan ohjauksessa ja ovat toteuttamassa Hänen suunnitelmaansa. Toiset ponnistelevat auttaakseen kansansa pois köyhyydestä ja kärsimyksestä ja väistääkseen varakkaiden naapureidensa vaatimukset.

Ja jotkin taistelevat itsenäisyytensä puolesta tai ovat kaulaansa myöten kaaoksessa sekä sisällissodan tiimellyksessä.

Opetus

Ihmisten on sydämissään opittava tämän näytön opetus: erilaisten ihmisten tarpeiden tyydyttämisen järjestämisen tavat ovat moninaiset. Suurempi suvaitsevaisuus, sen vuoksi, on välttämätön lähestyttäessä tätä elintärkeätä kysymystä. Kansoja ohjaavien säteiden energiat ovat erilaisia ja ne tarvitsevat erilaisia rakenteita ilmaistakseen ominaisuutensa. Evoluution suunnitelma ei ole, että jokin yksittäinen hallinnon muoto, demokraattinen tahi muu, voittaisi. Ihmisten tarpeet ovat todellisempia ja tärkeämpiä kuin ideologiat. Erilaisuuden sietäminen yhdistää, siinä missä ideologiat jakavat.

Sen vuoksi, kun Maitreya tulee puhumaan julkisesti, Hän tulee osoittamaan, että yhtenäisyys moninaisuudessa on avain tulevaisuuden harmoniaan. Että kaikilla kansoilla on oma ja pyhä tulevaisuutensa. Hän tulee osoittamaan tien saavuttaa tämä siunattu tila ja Hän tulee kannustamaan ihmisiä avaaman sydämensä viisaammalle suunnitelman ymmärtämiselle. Maitreyan ohjauksessa ihmiset tulevat arvostamaan omiansa ja muiden saavutuksia. Kilpailemisen ja dominoimisen pyrkimys tulee hitaasti väistymään ja ihmisille aukeaa uusi luku veljeydessä ja rauhassa. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun