Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2005: Maitreyan tehtävä

Maitreyan tehtävä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

On käymässä aina vain selvemmäksi, että muutoksen voima maailmassa kasvaa tasaisesti. Tapahtumat seuraavat toisiaan niin nopeasti, että vain harvat voivat erottaa tapahtumien logiikan, uuden syrjäyttäessä vanhan. Me, teidän Vanhemmat Veljenne, tunnistamme tapahtumienkulun väistämättömyyden ja seuraamme sitä tyytyväisyydellä, tietäen, kuten Me voimme, että kaikki liikkuu kohti täydellisempää Suunnitelman ilmenemistä.

Ihmisille tämä aika on kuitenkin koetteleva ja vaivalloinen, kun he yrittävät ymmärtää ja selvitä tekojensa seurausten kanssa. Tapahtumien logiikka hämärtyy heiltä ja saa heidät epäilemään pyhyyttä, johon he luottavat. Ihmisille näin on aina ollut, kun he ovat sokeina pakolla toimeenpanneet tahtoaan, tai paenneet toimiensa seurauksia. Kun siirrymme aikakaudesta toiseen, tuollaiset jännityksen ja päättämättömyyden kaudet toistuvat aina uudestaan. Jokainen aika tuo maailmaan uusia ja tuntemattomia voimia, jotka pikku hiljaa vaikuttavat ihmisiin ja aikaansaavat vastineen. Näin on tänään, kun ihmiset hakevat hämärässä uuden ajan energioiden vaatimaa suuntaa. Jotkut tunnistavat suunnan ja pyrkivät neuvomaan veljelleen tarvittavat toimenpiteet. Kuitenkin monet ovat muutoksesta peloissaan ja näkevät väin uhkaavan sekasorron ja hajoamisen, jos ’radikaalit’ voittavat.

Jaettuna
Tähän jaettuun maailmaan on tullut Kristus. Hänen tehtävä on saattaa yhteen nämä erilaiset ryhmät ja tuottaa järjestystä nykyisestä sekaannuksesta ja myllerryksestä. Se, että Hänen tehtävänsä ei ole helppo, lienee kaikille ilmeistä. Se, että ryhmien välinen ero on valtava ja syvään juurtunut, on samaten selvää. Kuinka Hänen tulee sitten toimia, saadakseen rakennettua sillan vanhan sekä pelokkaan ja nupussaan olevan uuden välisen kuilun yli? Myöskin, kuinka Hän kykenee kohtaamaan syvän materialismin, joka on ajallemme leimallista? Kuinka käsitellä uskonnollisten ryhmittymien suvaitsemattomuus ja auttaa niitä kokemaan yhtenäisyys?

Väitteet
Esitellen itsensä ihmisenä ihmisten joukossa, Maitreya ei tule esittämään mitään väitteitä eikä vaatimaan lojaalisuutta. Yksinkertainen ja suora tulee olemaan Hänen lähestymistapansa, sovinnollinen ja rauhallinen Hänen esiintymisensä. Hänen mielensä selkeys tulee seisauttamaan huomion. Hänen viisautensa voittaa ihmisten pelon. Hänen lausuntojensa vilpittömyys tulee sulattamaan ihmisten sydämet ja poistamaan vihan sekä ahneuden ikeen. Täten ihmiset tulevat kokemaan uuden jumalallisuuden ilmestymän, joka sisällyttää heidät ilmentymiseensä, ja joka ei näe eroa tai välejä.

Kosmisen rakkauden ja voiman ruumiillistumana sekä sen välittäjänä, Maitreya tulee avaamaan kaikkien vastaamaan kykenevien sydämet, ja kääntäen heidät pois pelosta ja menneen jakautumisesta tulee Hän valmistamaan ihmiset tulevaisuuden ihanuudelle.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2005.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun