Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2020: Jakamisen puolesta

Jakamisen puolesta

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Pian tulee aika, jolloin ihmiskunnan on tehtävä suuri ratkaisu. Olkoonkin vaivojensa koettelema joka suunnalta jakolinjojen ja erottelun muodossa, on löydettävä uusi lähestymistapa noihin moniin ihmiskuntaa vaivaaviin ongelmiin.

Ilman tuollaista lähestymistapaa, ilman epäilystäkään, pahaenteinen tulevaisuus odottaisi ihmiskuntaa.

Maan nykyoloille ja nykytilalle ei ole historiallista vastinparia. Milloinkaan ennen ei näin moni sielu ole samanaikaisesti ollut planeetalla. Harvoin, jos koskaan, ovat ryhmien väliset jakolinjat olleet näin syviä ja kivuliaita. Koskaan aiemmin ei ihminen ole vallinnut sellaisia tuhon voimia, kuin hänellä nyt on käytössään, ja joilla hänellä on kyky tuhota elämä joka luomakunnassa. Kun tuollainen tuho uhkaa, on ihmisten pysähdyttävä ja löydettävä uusia etenemistapoja.

Kaikista mahdollisista tavoista vain yksi on enää kokeilematta.

Kautta koko menneisyytensä, yksi yksinkertainen ratkaisu on ollut tavoittamattomissa. Jakamisen periaate on ainoa, joka voi vastata ihmiskunnan tarpeisiin ja ratkaista ihmisen monet ongelmat, sillä se on Itsensä Jumalan Suunnitelman ytimessä. Ilman jakamista, ihminen samalla kieltää jumaluutensa ja kerää itselleen varaston tulevia harmeja. Ilman jakamista, epäpyhä kaaos vallitsee ja pitää ihmisen erossa hänen itseoikeutetusta oikeudenmukaisuudestaan. Vain jakaminen mahdollistaa Jumalan suunnitelman veljeydestä ja poistaa maailmasta ikuisiksi ajoiksi jakautuneisuuden synnin.

Ilman jakamista, miten ihminen voisi jatkaa? Ilman jakamista, miten ihminen voisi toivoa voivansa selvitä? Niin suuret ovat vaarat nykyisessä valtioiden välisessä epätasapainossa, että silkka onni ei riittäisi ihmistä siitä pelastamaan. Tappava tauti – ahneus ja jakautuneisuus – on Maassa valloillaan, ja se vaatii laajakantoisia toimia lääkkeekseen. Ja tuo yksinkertainen lääke on käsien ulottuvilla, huolimatta ulkoisesta kaaoksesta. Pitkään kestänyt ihmiskunnan koettelemuksen jakso on lähes päättynyt. Liittoutuneena ihmisiä vielä otteessaan pitäviä voimia vastaan, Valon Hierarkia seuraa omia askeliaan alkuun ja seisoo yhdessä totuuden viirin alla.

Maitreyan tehtävä alkaa pyynnöllä ihmisten jakaa. Hänen tuntemuksensa ihmisten sydämistä, tuo Hänelle varmuuden ihmisten valinnasta ja ihmisten valmiudesta tehdä tarpeelliset muutokset. "Ihmisen on jaettava tai kuoltava", Hän on sanonut, tietäen hyvin, että ihmiset tulevat valitsemaan jakamisen ja elämän sekä paremman tulevaisuuden luomisen Hänen kanssaan.

Tähän asti kaikki ponnistelut selvittää ihmiskunnan ongelmat ovat kohdistuneet nykyisten muotojen ylläpitämiseen, kuinka ikinä epäoikeudenmukaisia ne ovat osoittaneetkaan olevansa. Joka suunnalla näkyvät jakolinjat parkuvat ratkaisua saapuvaksi ja odottavat Oikeudenmukaisuuden Lain voimaanpanoa.

Pelko saa valtaansa monet, jotka kuulevat johtajiensa kutsun koolle. Tulee aika, jolloin ihmiset jättävät johtajansa kauas taakseen. Ihminen herää vapauden kutsulle ja tarvitsee vain aitoa johtajuutta asettaakseen maailman tolpilleen. Maitreya on tullut osoittaakseen tien ja johtaakseen ihmiset veljeyteen sekä oikeudenmukaisuuteen. Uusi aikakausi aukeaa Hänen viisaan ohjauksensa alla ja tuo aika tulee osoittamaan ihmisen todellisen jumaluuden, joka luo pohjan yhteistyölle ja jakamiselle ja siten täyttää Jumalan Suunnitelman.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2020.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun