Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7–8/2007: Pyörän pyöriminen

Pyörän pyöriminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiset havahtuvat sille, kuinka lähelle itsetuhoa he ovatkaan tulleet, he tulevat säpsähtämään ajatellessaan tekojensa seurauksia. Harvoin on ollut aikaa, jolloin ihminen olisi kohdannut tällaista vaaraa. Jopa pahimmissa vastoinkäymisissäänkin ihminen on taistellut ja koetellut itseään kohtalonsa kanssa. Viime aikoina ihminen on kuitenkin niin tyystin kadottanut suuntavaistonsa, että hän on vaikuttanut tietämättömältä itseään kohtaavista vaaroista. Se että tämä vaara ja koetus on pitkälti ihmisen omaa aikaansaannosta, on arvatenkin syy ihmisen tyyneyteen ja näennäiseen välinpitämättömyyteen. Kun ihmiset saavat tietää tämän, he tulevat olemaan hämmästyneitä tietämään kuinka lähelle täyttä tuhoa heidän tekemisensä ovat heidät tuoneet. He ovat todellakin pelanneet noppaa kuolemalla ja ovat täten saattaneet käsittämättömään paineeseen Heidät, jotka ovat sitoutuneet auttamaan ihmistä. Ihminen, tietenkään, ei tiedä mitään tai tietää vain vähän tästä vaaralta välttymisestään ja siksi jatkaa hölmön tietämättömänä kulkemista polullaan. Sitä, että tämä polku johtaa vain autioituneeseen jättömaahan, hän ei vielä ymmärrä, niin uppoutunut ihminen on materialistisiin tarkoitusperiinsä.

Valo sarastaa

Suuret, siltikin, ovat ne mahdollisuudet, jotka odottavat ihmisten luovia ponnisteluita ja suuret tulevat heidän saavutuksensa olemaan, kun valo sarastaa ja silmälaput tippuvat heidän silmiltään.

Tämä oivallus tulee kun ihmiset jälleen kääntyvät sisään päin ja löytävät sydämestään sen veljeyden ja ykseyden, jota kaikki intuitiivisesti kaipaavat. Tuolloin tulee uuden toivon ja inspiraation kukoistus koittamaan ja se tulee jälleen ohjaamaan ihmiset polulle ylöspäin sekä paremman maailman luomiseen. Yksinkertaisuus ja oikeamielinen ponnistelu tulevat korvaamaan nykyisen, kaikki ihmisen elämänalueet tahrivan korruption. Ihmiset tulevat pyrkimään imitoimaan Maitreyaa ja Hänen Mestareidensa ryhmää ja siten puhdistamaan standardinsa ja rakenteensa.

Kun ihmiskunnalla on Maitreya ja Hänen ryhmänsä ohjaamassa itseään, ihmiset tulevat oppimaan rakastamaan uusien rakenteidensa yksinkertaisuutta ja tulevat oppimaan löytämään syvän tyydytyksen ja koherenssin niistä. He tulevat kokemaan levollisuutta maailmassa, jossa kilpailulla ja sen muassaan tuomalla jännitteellä ei ole sijaa. Yhdessä työskennellen he tulevat kokemaan syvällisen onnellisuuden ja täyttymyksen kaikessa mitä tekevät.

Maitreya ei tule säästelemään apuaan tai neuvojaan, emmekä me, teidän Vanhemmat Veljenne tule säästelemään ponnisteluissamme inspiroida uuden sivilisaation rakentuminen. Tämän uuden uskomusjärjestelmän ihmeet tulevat ilahduttamaan ja hämmästyttämään kaikki ihmiset. Jokaisella tulee olemaan osansa näyteltävänään sen rakentamisessa ja sen saavuttamiseksi kaikki tulevan antamaan parastaan. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun