Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2014: Ylösnousun polku

Ylösnousun polku

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Sisällä jokaisessa ihmisessä on Jumala, potentiaalisena, mutta ikuisena. Kun hän käy läpi niitä kokemuksia, joita kutsumme nimellä elämä, hän läpikäy matkaa, joka lopulta osoittautuu olleen sarja askeleita kohti ykseyttä tuohon Jumalaan, oivaltaen sen pyhyyden faktana ja oivaltaen, että kyse on sielusta, korkeammasta minästämme.

Tähän asti ihmisten tieto sielusta on juontanut uskonnollisista kirjoituksista. Ne ovat jättäneet ihmiselle mielikuvan, että sielu on jotain etäistä ihmisestä. Jotain mitä tulee ajatella ja palvella kaukaisuudesta. Kuitenkin samalla kun ihminen kehittyy, hän tulee ymmärtämään, että tuo sielu on korkeampi ja puhtaampi osa häntä itseään ja kuitenkin osa häntä. Täten ihminen edistyy samalla syventäen ymmärrystään todellisesta olemuksestaan ja tarkoituksestaan.

Tuhannet ihmiset tänä päivänä ovat tarkoituksella tietoisia taivaltavansa tuollaista polkua. Heille elämä on merkitykseltään syvempää ja he etsivät suurempaa tietoa sekä kokemusta. Täten ajan saatossa he kääntyvät meditoinnin pariin ja sen harjoittamisen kautta he saavat valtavan oivalluksen. Askel askelelta he tietävät varmuudella olevansa sieluja ja että sielu ei ole jokin kaukainen ajatus vaan heidän oma olemuksensa. Hiljalleen heidän elämänsä tahti muuttuu ja syvempi ymmärrys sekä tarkoitus tuottaa kaiken sen mitä he tekevät. Täten ihmiset taivaltavat tiellään kohti täydellistymistä, samalla aina vain enemmän heijastaen sielun viisautta ja pyhyyttä.

Omalla tavallaan jokainen läpikäy tällaisen matkan. Toiset nopeammin ja hanakammin, toiset verkkaisemmin sekä polusta epävarmempina. Yhtä kaikki jokainen tulee ajallaan astumaan läpi niiden porttien, jotka merkitsevät heidän kehitystään tuolla polulla. Miljoonat kulkevat tänä päivänä tuota polkua ilman tietoa sen olemassaolosta, mutta siltikin sielunsa kutsua noudattaen ja sille astuen. He kokevat ajan tarpeet ja pyrkivät kohtaamaan nuo tarpeet ja siten tekevät osansa.

Tietoisina tai tietämättään, he vastaavat sielunsa kautta Maitreyan kutsuun astua kiivaaseen taisteluun täyttämään maailman urheudellaan ja kiihkollaan. Heidän ponnistelunsa, sen he tulevat huomaamaan, eivät ole olleet turhia.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2014.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun