Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2004: Amerikan valinta

Amerikan valinta

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun Amerikan kansalaiset menevät uurnille marraskuussa, heillä on mahdollisuus muuttaa historian kulkua. Heidän päätöksestään riippuu suuressa määrin lähitulevaisuuden malli ja rakenne. Jos he valitsevat viisaasti, he tulevat valitsemaan presidentin, joka on sitoutunut vaalimaan niiden hyvinvointia, jotka haluavat rauhaa sekä oikeudenmukaisuutta tähän huolten maailmaamme; niiden, jotka ymmärtävät, että rauha ja oikeudenmukaisuus ovat tulosta luottamuksesta ja jotka ovat valmiita jakamaan maansa valtavat resurssit luodakseen luottamusta.

Vaihtoehto on liian kauhistuttava pohdittavaksi: laajeneva ohjelma sotaa ja terrorismia sekä terrorismin vastaista taistelua; tiukentuva ote Amerikan kansalaisten perinteisiin vapauksiin; suhteiden romahtaminen muihin maihin; ”paarian” maine ylpeälle Yhdysvalloille muiden maiden silmissä. Kuka voisi tietoisesti tehdä sellaisen valinnan?

Pilkattu
Kun kohtalon päivä lähestyy, monien ajatukset kääntyvät pilkatun Amerikan kansan puoleen, joita nyt niin monet inhoavat ja vihaavat. He rukoilevat sen kansan vapautusta julmilta ja karkeilta, laittomilta vallananastajiltaan. He kehottavat jokaista rauhaa rakastavaa amerikkalaista kohottamaan äänensä vastustamaan nykyisen hallinnon sodanlietsontaa ja antamaan äänensä vastaavalla tavalla.

Mätäpaise
Tietenkään Amerikka ei yksin ole syyllinen maailman epätasa-arvoisuuteen, keskuudessamme vallitsevaan mätäpaiseeseen ja maailman ongelmien syyhyn. Se jakaa syyllisyyden kaikkien kehittyneiden maiden kanssa, jotka piittaamattomana ja brutaalisti marssivat ylitse köyhien sekä kärsivien ja sen tulee herätä kiristyneiden suhteiden sekä terrorin pääasialliseen syyhyn.

Siinä on länsimaiden vika: nämä ”menestyneet” maat ovat omaisuutensa sekä valta-asemansa suurin osin velkaa historialle, samaten kyvystään manipuloida maailmantaloutta omaksi edukseen agressiivisin ”markkinavoimin”. Maailman köyhät ja lohduttomat vaativat nyt osuuttansa. Jos tätä yksinkertaista oikeudenmukaisuutta ei korjata ja kutsuun vastata, ei maailma tule tuntemaan rauhaa. Terrorismin mätä tulee purkautumaan sodaksi, joka tulee vaarantamaan ihmisten tulevaisuuden.

Me, teidän Vanhemmat Veljenne, emme voi seistä sivussa ja seurata kun maapallon tulevaisuus on uhattuna. Amerikka on mahtava kansakunta, jolla on paljon hyvää annettavana maailmalle. Sen on nyt herättävä sen sielun haluun palvella; haluun elää rauhassa, ja oikeudenmukaisuudessa; sekä haluun työskennellä yhdessä ja yhteistyössä ja harmoniassa kaikkien maailman kansojen kanssa korjata tämä maailma. Nämä vaalit voivat olla mahtava muutoksen vedenjakaja ihmisille. Antakaa äänenne, me anomme teitä, rauhalle, jakamiselle ja oikeudenmukaisuudelle.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2004.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun