Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2020: Uuden saapuminen

Uuden saapuminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aika välittömästi edessämme tulee häkellyttämään monia sillä niin nopeita tulevat poliittiset, taloudelliset ja sosiaaliset muutokset olemaan niiden tapahtuessa ja niin usein niitä tulee tapahtumaan. Monille ahdistus ja häkellys tulee olemaan pääreaktio. Kiinnostuneena taikka pelästyneenä näiden muutosten laadusta ja laajuudesta, siltikin monet tulevat näkemään ne merkkeinä muuttuvasta yhteiskunnasta, kun taas jotkut tulevat pelkäämään ja vastustamaan uuden ilmentymistä. Ihmiset kaikkialla tulevat toimimaan varoen ja epävarmoina mihin suuntaan lähteä etenemään.

Ihmiset eivät kuitenkaan pitkään toimi näin. He tulevat huomaamaan elävänsä aidosti muuttuvassa maailmassa, joka on täynnään suurempiakin haasteita heidän arvoilleen ja uskomuksilleen. Näin ihmiset alkavat luoda uutta vanhasta ja alkavat osoittaa kasvavaa kykyään vastata ajan haasteisiin.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2020.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun