Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2006: Sodan loppuminen

Sodan loppuminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun tulee aika laskea sen kustannukset, ihmiset tulevat hämmästymään ja häpeämään sodan uhrauksia. Enemmän kuin mikään muu ihmisen tekemä, sota ahmii ihmishenkiä ja resursseja. Mitään ei säästellä ”vihollisen” voittamiseksi ja kaikki uhrataan voiton saavuttamiseksi. Täten ihminen on väsymättä käynyt kiistaa naapurinsa kanssa, eikä aina itsepuolustukseksi. Aivan yhtä usein sotaa on käyty maa-alan kasvattamiseksi, ryöstelemiseksi ja kauhistuttavinta kaikista: orjien vangitsemiseksi. Sanaa ”sotasaalis” käytetään kovin kevyesti kuvaamaan useimpien sotien perimmäistä syytä.

Tänään olemme saavuttaneet ajankohdan, jolloin ihmisten on otettava vakavissaan sotimisen lopettamisen tehtävä. Ihmisten on ymmärrettävä, ettei ole olemassa yhtäkään ongelmaa tai tilannetta, jonka ratkaisemiseksi tai korjaamiseksi tarvittaisiin sotaa. Näin muodoin kansojen on yhdessä toimien lopetettava tuo ihmisen tuhoisa taipumus.

Jos he epäonnistuisivat siinä, he asettaisivat koko rodun kohtalon vaakalaudalle. Rauha ei enää ole ihmiselle valinnaista. Heillä on nyt käsiensä ulottuvilla tappavimmat aseet kautta aikain, jotka käytettynä, häpäisisivät planeetan ja jättäisivät sen vailla elämää tuhansiksi vuosiksi. Miksi siis liehitellä tuollaista kauheutta, tuollaista loppua?

Liukas rinne

Maitreya, tästä voitte olla varmoja, tulee täten puhumaan tullessaan julkisuuteen. Hän tulee osoittamaan, että pienet sodat voivat johtaa karmeisiin seuraamuksiin ja johtaa ihmiset itsetuhon liukkaalle rinteelle. Hän tulee neuvomaan vakavissaan ja kääntämään ihmiset pois tuosta ajatuksista mahdottomimmasta. Olkaa varuillanne, älkää kuitenkaan peloissanne ja luottakaa Maitreyaan viisaasti opastaa ihmisten toimia. Ottakaa osanne ja opastakaa veljiänne ja sisarianne ja täten keventäkää Hänen taakkaansa.

Kertokaa kaikille, jotka haluavat kuunnella, että odotettu opettaja on täällä, valmiina avoimesti aloittamaan tehtävänsä. Kertokaa, että Hän luottaa hyvän tahdon miesten ja naisten työskentelevän Hänen kanssaan rauhan, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden puolesta. Kertokaa heille näin. Kertokaa heille, että Maitreyalla on yksinkertaiset ratkaisut maailman vaikeuksiin. Kertokaa, että jakaminen tulee luomaan sen luottamuksen, joka avaa oven ja ihmisten sydämet siunattuun rauhaan.

Silloin tulette näkemään ihmisen hengen kukoistuksen veljeydessä ja yhteistyössä. Silloin ongelmat ja tukokset tulevat sulamaan pois ylitsevuotavan hyväntahdon voittamina.

Näin tulee olemaan ja näin tulemme todistamaan sodan kauheuksien loppumisen. Tällainen on Maitreyan tarkoitus ja vakaa on Hänen tahtonsa sen toteuttamiseksi.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2006.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun