Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2009: Ihmisten elämä tulee kukoistamaan

Ihmisten elämä tulee kukoistamaan

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiset kokonaisvaltaisemmin ymmärtävät sen vahingon, jonka heidän elämilleen viime vuosien taloudellinen romahdus on aiheuttanut, he tulevat huomaamaan, että on mahdotonta palata vanhaan, kuten monet toivovat tapahtuvan. Tuo talous murentui ahneudesta, itsekkyydestä ja eriarvoistamisesta, mutta pohjimmiltaan se mureni uuden ajan energioiden toimesta. Jo nyt, enemmän kuin ihmiset ymmärtävätkään, Vesimiehen energiat tekevät taikojaan Maassa. Enenevässä määrin ihmiset ohjautuvat yhteen tietoisuudessaan; synteesin energiat tekevät hyvää tekevää työtään. Jo nyt, monet reagoivat uudella tavoin, aivan kuin olisivat päässeet kuolettavasta taakastaan, katsoen eteenpäin yksinkertaisempaan, mutta yhdistyneempään maailmaan.

Kun Me näemme tämän, myös Me koemme tyydytystä ja vahvistumme uskossamme ihmisen ominaisuuksiin. Uskomme tulevaisuuteen uudistuu, kun näemme ihmisen etsivän uutta ja reagoivan siihen. ”Tähti” ei ole yksinään muuttanut Maan tunnelmia epätoivosta toivoksi, mutta se on osoittautunut väkeväksi tekijäksi tässä muutoksessa. Aina vain enenevässä määrin Vesimiehen energiat tulevat luomaan ihmisissä kaipuun yksituumaisuuteen ja ykseyteen ja paraillaan ne kylvävät tulevan muutoksen siemenet.

Maitreya, tällä välin, odottaa kärsivällisesti sitä päivää, jolloin ihmiset tulevat näkemään Hänen kasvonsa. Tuo päivä ei ole kaukana. Jo nyt järjestelyjä tehdään Hänen ensimmäisen haastattelunsa varalle, haastattelun, joka tulee olemaan ensimmäinen monista laatuaan. Älkää hämmästykö, jos reaktiot Hänen lausuntoihinsa ovat vaimeita tai pidättyväisiä. Olkaa luottavaisia, että tulevissa esiintymisissään Maitreya tulee puhumaan äänekkäästi ja rohkeasti maailman köyhien kärsivien puolesta, sodan lopettamisen puolesta, sellaisen maailman puolesta, jossa oikeudenmukaisuus ja jakaminen kietovat ihmiset hyvää tekevään armoonsa. Paljon, hyvin paljon, odotetaan Maitreyalta, mutta harvat osaavat ymmärtää Hänen suunnattoman henkensä anteliaisuutta. Ihmiset tulevat tuntemaan Hänet ja rakastamaan Häntä ystävänään ja opettajanaan ja he tulevat tahtoen reagoimaan Hänen sanomaansa. Maitreya tulee herättämään ihmisten omista sydämistä niiden rakkauden oikeudenmukaisuutta, jakamista ja rauhaa kohtaan, nuo ikuiset jalokivet jokaisen ihmisen sydämessä.

Nyt tulee aika noiden ominaisuuksien jatkaa kukoistustaan, samalla kun ihmiset pohtivat menneen virheitä ja puutteita. Maitreyan ja Hänen ryhmänsä ohjauksessa, ihmisten elämä tulee kukoistamaan ennen kokemattomalla tavalla; nostaen ihmiset heidän aiemmasta tietämättömyyden ja pelon tilastaan pyhyyden ilmaisuun, jollaista ei tähän asti ole tunnettu.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2009.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun