Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7–8/2008: Ihmiskunnan ykseys

Ihmiskunnan ykseys

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Pian on koittamassa se aika, jolloin ihmiset itsekin näkevät, että se suunta, johon he nyt kulkevat on väärä, hedelmätön heidän tulevalle onnelleen ja tuhoon tuomittu. Tämän nähdessään he kysyvät: Miksi tämä tyhjyys? Miksemme onnistu löytämään etsimäämme rauhaa? Missä me lipesimme polulta? Maitreyan puoleen tuolloin kääntyessään, he tulevat arvioimaan Hänen sanojaan ja koestavat niitä suhteessa koettelemuksiinsa. He tulevat huomaamaan, että Maitreyan ajatusten keskiössä on Ykseyden periaate. Maitreya tulee vakuuttamaan ihmisille, että heidän on nähtävä itsensä Yhtenä, kukin osana yhdistynyttä Ykseyttä, ihmisperhettä, ja kaiken mitä he tekevät, on heijasteltava tuota ykseyttä. Tämänhetkinen kyvyttömyys ymmärtää tuota totuutta, Hän tulee väittämään, on syynä kaikkiin vaikeuksiimme, epäharmoniaamme, pelkoomme, konflikteihimme ja sotiimme.

”Nähkää veljenne kuin itsenänne”, Maitreya sanoo. Luokaa kansainvälinen varasto, josta kaikki voivat ammentaa. Vain täten, jakamalla, voidaan maailma uudistaa, Hän opettaa. Vain jakamalla, Hän tulee toteamaan, ihmiset voivat löytää etsimänsä onnen. Yksin jakaminen voi tuoda oikeudenmukaisuuden ja rauhan.

Täten tulee Maitreya ohjaamaan ihmisten ajatuksia kohti sitä Totuutta, jonka Hän tuo tullessaan ja joka Hän on. Täten tulee Maitreya osoittamaan ihmisille heidän virheensä ja ratkaisun heidän pulmaansa ja täten tulevat ihmiset ottamaan selkoa tilanteestaan ja alati kasvavissa määrin näkemään totuuden Hänen neuvossaan.

Ohjaus

Aina vain enemmän, ihmiset tulevat näkemään, että Maitreyan ohjaus on ainoa tapa saavuttaa se rauha ja onni, jota kaikki sisimmissään janoavat. Tuohon asti pelon lamauttamina, he tulevat löytämään Hänen yksinkertaisessa opetuksessaan vastauksen kaikkiin pelkoihinsa ja huoliinsa.

Luonnollisestikaan kaikki eivät tule löytämään hakemaansa ohjausta Maitreyassa. Todellakin, monet tulevat näkemään Hänen opeissaan kaiken sen mitä pelkäävät ja vihaavat. Hitaasti siltikin niiden sisäinen palo, jotka voivat resonoida ja vastata Hänen yksinkertaisiin Totuuden sanoihinsa, tulee voittamaan Hänen oikeudenmukaisuuden ja rauhan asiansa puolelle miljoonat. Hänen opetuksensa, vaikkakin yksinkertainen, tulee läpäisemään kaikkien heidän sydämet, joissa rakkaus ei vielä ole sammunut.

Täten Maitreya tulee työskentelemään kautta maapallon, vetäen puolelleen kaikki heidät, jotka janoavat uutta alkua ja yksinkertaisempaa sekä onnellisempaa maailmaa, jossa kasvattaa perheensä rauhassa ja harmoniassa.

Merkki

Julkitulon päivä tulee olemaan merkki tuosta uudesta alusta Maa-planeetalle. Tuona päivänä, jollaista ei ennen ole ollut, ihmiset tulevat kokemaan sen Ykseyden, josta Maitreya puhuu. He tulevat aistimaan, että koko ihmiskunta läpikäy samaa kokemusta. He tulevat tuntemaan nöyrää ylpeyttä kuulumisestaan yhtenä osana valtavaa sisarten ja veljien perhettä, joiden sydämet lyövät yhdessä aivan uudenlaisen rakkauden tahtia. Tämä yhteenkuuluvuuden tunne tulee syleilemään heidät ja se tulee tuomaan kauan sitten unohdetut ilon kyyneleet itse jokaisen silmille.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2008.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun