Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2021: Veljeys

Veljeys

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ilman epäilystäkään tämä aika on ihmiskunnalle valtavan merkityksellinen. Päätökset, jotka nyt tehdään, päättävät suurelta osin planeetan koko tulevaisuuden. Tulevat sukupolvet tulevat hämmästelemään sitä näennäistä helppoutta, jolla niin monet tänään ohittavat huolet maailman pahoinvoinnista: miljoonat nälkiintyvät ja kuolevat puutteessa maailmassa, jota on siunattu valtavalla ruoan ylijäämällä ja miljoonat muut ovat aina nälkäisenä sekä aliravittuina. Monet tietävät tämän olevan totta ja siltikään eivät tee mitään. Kuinka näin voi olla? Mikä estää heitä toimimasta? Tämän toimettomuuden taustalla on välinpitämättömyys, joka on kaiken maailman pahan lähde. Välinpitämättömyyden juuret ovat siinä rikoksessa, joka on erillisyyden tunne, siinä tunteessa, joka vetää ihmisiä erkaantumaan toisistaan ja joka estää veljeyden kukoistamisen.

Ihmisten on pian ymmärrettävä tämä tai tuhouduttava. Veljeys on sekä idea että fakta planettamme elämässä. Ilman veljeyden todellisuutta kaiken toiminnan pohjana, ihmisen kaikki toimet johtavat hukkaan.

Kun ihmiset hyväksyvät veljeyden elämän olennaisena luontona, jokainen elämän osa-alue tulee kääntymään parempaan. Jokainen veljeyden osoitus sulattaa niitä esteitä, jotka muodostuvat ihmisten välille ja jotka johtavat väärinymmärryksiin ja epäluottamukseen. Veljeys lievittää epäonnisuuden ja menetyksen kivun. Se on erityinen lahja, jota pitää kasvattaa ja ruokkia. Arvosta veljeyttä, se on avain sydämen hienovaraisempiin osiin. Me, Vanhemmat Veljenne, pidämme arvossa veljeyttä korkeimpana ilmenemismuotonamme ja pyrimme voimistamaan ja ylläpitämään sen todellisuutta. Kun myös ihmiset ymmärtävät veljeyden hyvää tekevän totuuden, he tulevat oivaltamaan sen kauneuden, jonka sen luonne luo ja he tulevat ymmärtämään jotain itse pyhyyden kauneudesta. Veljeys on pyhää samalla tavalla kuin ihmiset ovat pyhiä. Muutoin ei voisi olla.

Ihmiset ovat syvän totuuden kokemuksen kynnyksellä, oman syvimmän sisimmän Olemuksensa tietoisuuden kynnyksellä. Useimmille se tulee tulemaan kokemuksena uudelleensyntymisestä kauan sitten kadotettuun tilaan. Jokainen, omalla tavallaan, tulee kokemaan pelastuksensa, puhdistumisensa ja kirkastumisensa. Veljeyden ilo ja kauneus tulee innostamaan kautta koko heidän Olemuksensa ja jokainen tulee näkemään itsensä osana tuota kauneutta ja rakkautta.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2021.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun