Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 4/2005: Korruption päättyminen

Korruption päättyminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Enemmän ja enemmän kansat alkavat tunnistaa, suhtautua vakavasti ja hoitaa ikiaikaista ongelmaa, nimittäin korruptiota. Joissain maailman osissa korruptio on ollut vuosisatojen ajan elämäntapa. Tämä on hyödyntänyt harvoja, tietenkin, monien kustannuksella. Lukemattomien aikojen ajan korruptoituneet johtajat ja voimapoliitikot ovat kasvaneet rikkaiksi kansalaisiinsa ja alamaisiinsa kohdistuneista veroista. Nykyisinä aikoina Lännen suuryritykset ovat tulleet tunnetuksi tilikirjojen laaja-alaisesta ”järjestelystä”, kun taas Idässä oletetaan, että jokaiseen liiketoimeen tarvitaan jonkun sormien ”rasvaamista”.

Korruptio on kotiutunut ja se ulottuu joissain yhteiskunnissa aina presidentistä tai pääministeristä poliisiin ja urheiluun. Vaalien korruptoituminen nostaa päätänsä, kuten viimeaikaisista vaaleista olemme voineet todeta, jopa maissa, jotka sanovat olevansa omistautuneet vapaudelle ja demokratialle. Tällaiset korruptoituneet hallinnot epäonnistuvat ja pettävät kansat ja siten menettävät oikeutensa hallita.

Luottamus
Onko tällaisen korruption lomassa mahdollista luoda luottamusta, jota ilman ihmisten tulevaisuus on todella valju? Ilman luottamusta oikeudenmukaisempi resurssien jakaminen olisi surkeasti epäonnistuva toive. Ilman luottamusta planetaarisen kotimme ylläpitämiseksi tarvittavia päätöksiä ei koskaan tehtäisi. Ilman siunattua ja hyvää tekevää luottamusta ihmiskunta antaisi luovutusvoiton Maa-planeetan kaitsijana ja lukitsisi itsensä vuosituhansiksi pois kehityksen polulta.

Näin tulisi olemaan, ja täten tulee ihmisten taistella tosissaan ja viipymättä korruption kaikkia elämänalueita ja koko planeetan jokaista sopukkaa syövyttävää vaikutusta vastaan.

Eroosio
Auttaakseen ihmisiä tekemään sen, voitte olla varmoja, että Maitreya tulee parhaansa mukaan osoittamaan ihmisille korruption eroosiota aiheuttavan vaikutuksen kaikissa sen monista ilmenemismuodoista. Hän tulee osoittamaan, että jos ihmiset haluavat niiksi Jumaliksi, joita he todellisuudessa ovat, heidän tulee luopua ainaisista petollisuuden ja pakoilun tavoistaan. Ihmisten tulee työskennellä yhdessä ja luottamuksessa voidakseen voittaa vakavat ympäristöongelmat, Hän tulee selittämään. Ilman luottamusta, Hän tulee korostamaan, vain vähän on tehtävissä. Niin syvällä upoksissa korruptiossa ovat kansojen johtajatkin, että he eivät luota kehenkään.

Maitreya tulee osoittamaan, että ihmisillä on vain yksi tapa luoda tarvittava luottamus: jakamalla tasaisemmin tämän rikkaan Maan tuotos kautta maailman ja siten kertakaikkisesti lopettaa miljoonien nälänhätä sekä köyhyys ja nälkäkuolemat yltäkylläisyyden keskellä.

Tulevatko maailman johtajat kuuntelemaan Maitreyan sanoja? Enimmäkseen aluksi, ilmeisesti, eivät. Mutta pian kansat kaikkialla tulevat kuulemaan ja näkemään Maitreyan opastuksen viisauden. He tulevat sanoman aamen Hänen viisaille sanoilleen ja tulevat tukemaan hänen tarkoitusperiään. Maapallon yleinen mielipide tulee löytämään Opastajansa sekä äänensä ja tuon voiman edessä korruptoituneiden poliitikkojen ja ahneiden diktaattoreiden häiritsevät äänet tulevat vaimenemaan. Niin tulee olemaan ja niin tulee alkamaan maailman puhdistuminen ja muuntuminen.

Lähde: Share International -lehti, 04 / 2005.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun