Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2015: Merkit uudesta

Merkit uudesta

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Pian ihmisille käy selväksi, että ne merkit, joita he etsivät myös ilmentyvät. Joillekin nämä merkit ovat tervetulleita ja välttämättömiä. Toisille ne näyttäytyvät kaiken sen häviämisenä, jota he pitävät tärkeänä. Todellisuudessa ne ovat merkkejä siitä, mikä on osoitus uudesta, ja nuo merkit ovat vain ulkoinen ilmenemä niille perustavaa laatua oleville muutoksille, jotka ovat käynnissä. Ajan myötä useimmat tulevat olemaan samaa mieltä siitä, että paljon oli vialla siinä vanhassa maailmassa joka nyt nopeasti jää taka-alalle, ja siksi se oli uhrattava, jotta ihmisen luonne ja saavutukset pääsisivät paremmin ilmenemään.

Sen tähden heille, jotka tarkoin silmin seuraavat tapahtumia, nuo muutokset joita nämä merkit kuvastavat, tulevat pian valpastuttamaan heidät siitä seikasta, että olemme astumassa uuden opin ajanjaksoon. Ajanjaksoon, josta jokainen voi olla ylpeä.

Lähde: Share International -lehti, 01 / 0001.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun