Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2015: Muutoksen pelon taltuttaminen

Muutoksen pelon taltuttaminen

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Monet odottavat Maailmanopettajaa kasvavalla uskolla, että Hän voi ratkaista ne ongelmat jotka ihmiset kokevat pinttyneiksi. He tuntevat voivansa luottaa Hänen viisaaseen arviontikykyynsä ja kokemukseensa. Se että näin on, ei ole kiellettävissä. Hän on toden totta viisas neuvonantaja ja ihmisten tulisi luottavaisina kuulla Hänen neuvonsa. Laki kuitenkin rajoittaa sitä astetta, millä Hän voi puuttua ihmisten asioihin. Ihmisten tulee ymmärtää, että Laki kieltää pakon käyttämisen – ihmisen vapaata tahtoa ei saa loukata. Täten on niin, että ihmisten itsensä on tehtävä päätös muutoksesta, kuten Maitreya on sanonut: "Minä olen vain arkkitehti tuolle suunnitelmalle. Te, veljeni, olette loistokkaan totuuden temppelin halukkaat rakentajat.” *

Kun ihmiset tulevat näkemään Hänet, Maitreya tulee opettamaan rauhan ja rakkauden tien: vain jakamisen ja oikeudenmukaisuuden toteuttamisen myötä molemmat tullaan saavuttamaan. Täten, yksinkertaisimmin mahdollisin keinoin, Hän tarjoilee ratkaisun ihmisten pulmiin.

Parhaillaankin ihmiset huomaavat rakenteidensa luhistumisen. Eikä ihminen saata ymmärtää miten keskellä yltäkylläisyyden rikollisuus on niin uhkaavana valloillaan. Ihminen ei voi ymmärtää miten yltäkylläisyyden keskellä kaikki eivät koe onnea. Ihminen ei näe miten monet elävät pelossa eivätkä siksi koe toivoa. Varovaisuus ja muutoksen pelko estävät realismin, joten ihmiset kamppailevat kuluneiden ja luhistuvien järjestelmien vallassa. Todelliset ja kiireiset ongelmat jäävät näkemättä ja siksi ihminen kulkee lähemmäs kuilua. Pelko läpäisee ihmisen jokaisen teon ja ajatuksen ja tämä jo itsessään tekee muutoksesta sekä vaikean että ennen kaikkea välttämättömän.

Maitreya, kuten tulette huomaamaan, tulee neuvomaan muutokseen, mutta halun muuttua on tultava ihmisestä itsestään. Täten ihminen itse tulee määräämään muutoksen nopeuden ja laajuuden ja täten Lain kirjainta tullaan noudattamaan.

Maitreya tulee puuttumaan ihmisten pelkoihin ja siten tulee auttamaan lyömään tuon monipäisen hirviön. Hän tulee osoittamaan, ettei ihmisillä ole muuta pelättävää kuin pelko, kun he rakentavat uutta maailmaa.

Monet tänä päivänä epäilevät että tämä voitaisiin saavuttaa, mutta Maitreya tietää, että miljardit janoavat niitä muutoksia, joista Hän puhuu ja sitä maailmaa, jota Hän puolustaa. He enää odottavat Hänen sanojaan, Hänen ääntään ja Hänen oikeudenmukaisuuden kutsuaan. Ihmisten kaikkialla toiveet tulevat kohdistumaan tuon uuden mailman rakentamiseen. Heidän ikiaikaiset toiveensa rauhasta ja oikeudenmukaisuudesta tulee vihdoin saamaan täyttymyksensä.

Nämä toiveet ja ajatukset ovat jo juurtumassa ja jo täyttämässä ihmisten sydämet sekä mielet ja luomassa tulevan jo nyt. Tänään, toisin kuin koskaan aiemmin, maailma on valmiina Kristuksen julkituloon. Mikään ei voi estää tätä ainutkertaista tapahtumaa. Parhaillaankin viimeisiä valmisteluita tehdään. Pian, Kristus, Maitreya, Maailmanopettaja, Rakkauden ruhtinas itse, tulee kulkemaan keskuudessamme.

* Maitreyan viestistä numero 65.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun